« Terug naar het aanbod

De Gruffalo adventskalender

Doeboek

3 t/m 7 jaar

Auteur: Julia Donaldson

Uitgever: Lemniscaat
ISBN nummer: 9789047713715
Illustrator: Axel Scheffler

OMSCHRIJVING

Uitgeverij Lemniscaat brengt dit jaar een vrolijke adventkalender uit voor kleine (en grote!) fans van de klassieker De Gruffalo. De Gruffalo en zijn vrienden boeken adventkalender is een extra grote adventkalender met 24 miniboekjes waarin heel wat bekende prentenboekfiguren voorbij komen. De kleur-, teken, puzzel- en spelletjesboeken zijn gebaseerd op het populaire prentenboek De Gruffalo, maar ook andere prentenboeken van Julia Donaldson, waaronder Stap maar op mijn bezemsteel, De slak en de walvis en nog veel meer verhalen van deze populaire kinderboekenschrijfster.

OORDEEL

Wat een prachtige adventkalender! Het is een feest om elke dag een vakje te openen en een nieuw boekje te ontdekken. De boekjes nodigen uit om te kleuren, tekenen, puzzelen (‘zoek de verschillen’ en ‘tel het aantal dieren op de bladzijde’) en staan vol met leuke spelletjes, liedjes en versjes om samen mee op de bank te kruipen.

Tip: kunnen jullie geen genoeg krijgen van de Gruffalo? Kijk in de kerstvakantie ook zeker een keer samen de gelijknamige film of speel het bordspel.

LEEFTIJDSADVIES

De adventkalender is erg leuk voor kinderen van 3 t/m 8 jaar (maar oudere Gruffalofans zullen er erg van genieten).


Klik hier voor een inkijkfragment

Thema’s