« Terug naar het aanbod

Bob Popcorn meesterkok

Boek

7 t/m 9 jaar

Auteur: Maranke Rinck

Uitgever: Querido
ISBN nummer: 9789045127873
Aantal pagina's: 208
Jaar van uitgave: 2022
Illustrator: Martijn van der Linden

 
Omschrijving

Ellis en Dante krijgen kookles op school, en Bob Popcorn wil HEEL graag meedoen. De afspraak is dat hij rustig thuisblijft, maar ja. Hij moet zijn vrienden toch helpen met het winnen van de toetjeswedstrijd? Bob gaat stiekem mee en blijkt een geweldige aanwinst in de keuken. Hij kookt de sterren van de hemel! Met zijn drieën bedenken ze een recept voor het allerlekkerste toetje van de wereld. Mét popcorn. Maar dan is ineens ALLE popcorn op. OVERAL! Hoe kan dat? En waarom doet Dante steeds zo geheimzinnig?

 
Oordeel

Bob Popcorn Meesterkok is het vierde verhaal over Bob Popcorn. Gaat het vervelen? Zeker niet! Ook dit avontuur over de bekendste Popcorn ter wereld (gemaakt door Maranke Rick en Martijn van der Linden) staat boordevol grappige momenten. Het blijft deze keer niet alleen bij lezen (en popcorn eten)! Je mag ook aan de slag. Het boek bevat drie originele recepten (met popcorn natuurlijk) om zelf uit te proberen. Ook dit vierde deel is weer een dikke aanrader. Ga lekker lezen en aan de slag!

 
Leeftijdsadvies

Bob Popcorn Meesterkok is geschikt voor iets geoefende lezers van circa 7 jaar.

 

Meer weten…
… over de andere delen? Kijk hier: deel 1 (Bob Popcorn), deel 2 (Bob Popcorn, de popcorn spion) en deel 3 (Bob Popcorn in Amerika)
… over Bob Popcorn? Ga naar de officiële website van Bob Popcorn! Je vindt er meer info, lesideeën en nog veel meer.
… over Tijgerlezen? Kijk zeker eens op de website van Tijgerlezen. Je vindt er meer boeken en lessuggesties.

Thema’s

Eten en drinken