« Terug naar het aanbod

Bob Popcorn in Amerika

Boek

7 t/m 9 jaar

Auteur: Maranke Rinck

Uitgever: Querido
ISBN nummer: 9789045125855
Aantal pagina's: 202
Jaar van uitgave: 2021
Illustrator: Martijn van der Linden

Omschrijving

Ellis, Dante en Bob Popcorn hebben iets belangrijks ontdekt: Bob is niet de enige levende maïskorrel! Er bestaan er nog meer, in Amerika. Bob wil ze graag ontmoeten. Dus gaan ze – samen met de vaders van Ellis – in de zomervakantie naar boer Bill.  Boer Bill woont vlakbij de popcornfabriek waar Bob vandaan komt. Zullen ze de andere maiskorrels vinden? En hoe zit dat met de directeur van de popcornfabriek?

 
Oordeel

Bob Popcorn in Amerika is het derde verhaal over Bob Popcorn. Dit keer gaan ze op reis en reizen met Bob, staat garant voor veel grappige situaties en spannende avonturen. Het verhaal is geschreven door Maranke Rinck en wordt prachtig ondersteund door de tekeningen van Martijn van der Linden. Een aanrader dus. Zeker voor kinderen die net hebben leren lezen en vooral veel leeskilometers willen of moeten maken. Bob Popcorn in Amerika is een dikke aanrader om zelf te lezen én om voor te lezen. Het boek is een uitgave in de serie Tijgerlezen van Uitgeverij Querido. Een serie boeken voor beginnende lezers met heel veel tekeningen en korte zinnen. 

 
Leeftijdsadvies

Bob Popcorn in Amerika is geschikt voor iets geoefende lezers van circa 7 jaar.

 

Meer weten …
… over de andere delen? Kijk hier: deel 1 (Bob Popcorn), deel 2 (Bob Popcorn, de popcorn spion) en deel 4 (Bob Popcorn, meesterkok)
… over Bob Popcorn? Ga naar de officiële website van Bob Popcorn! Je vindt er meer info, lesideeën en nog veel meer.
… over Tijgerlezen? Kijk zeker eens op de website van Tijgerlezen. Je vindt er meer boeken en lessuggesties.

Kijk voor meer informatie op bobpopcorn.nl