« Terug naar het aanbod

Wie achter deze deur verdwaalt

Boek

Vanaf 9 jaar

Auteur: Rindert Kromhout & Tonke Dragt

Uitgever: Uitgeverij Leopold
ISBN nummer: 9789025881818
Aantal pagina's: 121
Jaar van uitgave: 2021
Illustrator: Linde Faas

Omschrijving

De verlegen Laurenzo mag op bezoek bij een beroemde schrijfster. In haar huis ontdekt hij een deur die altijd op slot zit. Volgens de schrijfster wachten achter die deur onbekende landen. Landen die je alleen kunt betreden met een visum dat goedgekeurd moet worden door de ambassadeur. Maar… wie is die geheimzinnige ambassadeur? Wat wacht er achter die gesloten deur? Er is maar één manier om daar achter te komen…

Oordeel

We kennen schrijfster Tonke Dragt natuurlijk allemaal van boeken als De brief voor de koning. Rindert Kromhout is ook geen onbekende meer en Linde Faas heeft de afgelopen jaren ook ontzettend veel boeken van prachtige illustraties voorzien. Wat er gebeurt als zij samenwerken? Dan krijg je een avontuur vol raadsels!

Het boek Wie achter deze deur verdwaalt begint met een bericht van Tonke Dragt. Of beter gezegd, een opdracht. Ze laat je even stilstaan bij het mooie van verhalen. Dat je door een boek te openen zó in een nieuwe wereld kan stappen. Wie weet wat er zich achter de deur op de voorkant van dit boek bevindt.

Rindert Kromhout schreef de tekst (samen met Tonke Dragt). De illustraties van Linde Faas zijn gedetailleerd en mooi als altijd. Ze maken je nieuwsgierig…

Wij zeggen niets meer. Je moet het maar gaan lezen. Sla het boek open en begin zelf je dwaaltocht door het verhaal.

Leeftijdadvies

Wie achter deze deur verdwaalt is een boek om voor te lezen (of zelf te lezen) aan (of door) kinderen vanaf ca. negen jaar. Zij kunnen zich identificeren met de hoofdpersonen in het boek en kunnen volledig opgaan in het verhaal.


Thema’s