« Terug naar het aanbod

Voetbalhelden – Ronaldo is de beste

Boek

8 t/m 11 jaar

Auteur: Simon Mugford

Uitgever: Uitgeverij Condor
ISBN nummer: 9789493189034
Aantal pagina's: 132
Jaar van uitgave: 2020
Illustrator: Dan Green

OMSCHRIJVING

Cristiano Ronaldo en zijn familie hielden veel van voetbal. Al op jonge leeftijd voetbalde hij al zo vaak mogelijk op straat met zijn vrienden. Bij gebrek aan bal moesten ze soms een plastic fles gebruiken. Inmiddels is hij een Europees voetbalicoon en een van de grootste sportsterren van de wereld. In Voetbalhelden – Ronaldo is de beste lees je meer over het leven en werk van Ronaldo. Ontdek hoe Ronaldo het zover schopte… en waarom hij de beste is!

OORDEEL

In dit boek wordt het verhaal van de bekende voetballer Ronaldo verteld aan de hand van grappige striptekeningen. Het bevat super veel weetjes, statistieken en informatie over voetbaltechniek. Een echt boek voor voetbalfans en fans van Ronaldo in het bijzonder. Het leest als een verhaal, is niet saai of moeilijk. Daardoor leest het als een trein. Je leert alles wat er te weten valt over Ronaldo… en waarom hij de beste is! Ook kun je meteen je kennis over Ronaldo testen met de quiz in het boek.

LEEFTIJDSADVIES

Dit is een boek voor echte voetbalfans en natuurlijk helemaal voor fans van Ronaldo. Vanwege het taalgebruik vooral geschikt voor kinderen van 8 t/m 11 jaar.

PS: groot fan van Messi? Check dan even het boek Voetbalhelden – Messi is de beste


Benieuwd? Kijk even op kinderboeken.nl voor een leesfragment!

Thema’s