Webshop

  Heb je behoefte aan tips op het gebied van media voor (jonge) kinderen? In onze webshop kun je terecht voor inspiratie en trainingen.

Toont alle 2 resultaten

Studentenkorting

Leer meer over mediaopvoeding en laat je iedere keer weer inspireren.

Voor € 1,50 per week* kun jij onbeperkt gebruik maken van onze WegWijzers database.

Hier kun je (ook weer onbeperkt) waardevolle tips downloaden op het gebied van lezen, kijken, luisteren, spelen en doen. Er zijn diverse thema’s te vinden in diverse leeftijdsgroepen t/m 12 jaar.

*Totaalprijs voor abonnement van 6 maanden is € 39

15% korting training

Onze website heeft een make over gehad. Mooi moment om een feestelijke korting te geven!

Wil je meedoen met één van onze trainingen voor leerkrachten of pedagogische medewerkers? Klik dan op onderstaande link en we sturen je per mail de kortingscode toe! 

Bundel van 5 wegwijzers

Kinderen groeien op in een wereld vol media. Uit onderzoek blijkt dat zij steeds meer op het scherm spelen en steeds minder lezen. Het is daarom extra belangrijk dat we het leesplezier bevorderen en ze al op jonge leeftijd op een gezonde en bewuste manier met verschillende media laten omgaan, passend bij hun leeftijd.

Dat klinkt eenvoudig, maar is in de praktijk tijdrovend. Het kost tijd om die media bij elkaar te zoeken en te bedenken wat je vervolgens met kinderen kunt gaan doen. De Mediasmarties WegWijzers kunnen jou als professional helpen bij het werk met kinderen. Daarbij gaat het dus niet alleen om welke media je kunt inzetten, maar ook hoe je dat doet. Veel concrete tips dus!

Actie van de maand: koop met korting een bundel van 5 WegWijzers.