TERUGBLIK MEDIA UKKIE DAGEN 2021

 

Q&A Webinar Mediaopvoeding

 

Op 31 maart 2021 was – in het kader van de Media Ukkie Dagen – de landelijke webinar ‘ik zie, ik zie wat jij niet ziet’ gratis te volgen. Tijdens dit webinar ging Denise in op het media aanbod voor jonge kinderen.

Heb je het gemist en wil je het webinar terugkijken? Dat kan via deze link.

 

Via de chat was er de mogelijkheid om vragen te stellen. Lees de antwoorden op de meestgestelde vragen hier terug: Q&A – webinar mediaopvoeding voor ouders – ik zie ik zie wat jij niet ziet.

Q&A Webinar Mediaopvoeding

Op 31 maart 2021 was – in het kader van de Media Ukkie Dagen – de landelijke webinar ‘ik zie, ik zie wat jij niet ziet’ gratis te volgen. Tijdens dit webinar ging Denise in op het media aanbod voor jonge kinderen.

Heb je het gemist en wil je het webinar terugkijken? Dat kan via deze link.

Via de chat was er de mogelijkheid om vragen te stellen. Lees de antwoorden op de meestgestelde vragen hier terug: Q&A – webinar mediaopvoeding voor ouders – ik zie ik zie wat jij niet ziet.