« Terug naar het aanbod

Zo zit dat

Tijdschrift

9 t/m 15 jaar

Producent: Sanoma

Omschrijving

Zo zit dat is een tijdschrift voor nieuwsgierige kinderen vol informatie over techniek, dieren, science, natuur, games en strips. Het verschijnt elke vier weken. Op de bijbehorende website (www.zozitdat.nl) vind je nog meer weetjes, filmpjes met achtergrondinformatie en proefjes om thuis uit te voeren.

Oordeel

Kinderen zijn van nature nieuwsgierig. De vragen kunnen je soms om de oren vliegen. Als ouder, leerkracht of pedagogisch medewerker weet je niet altijd het antwoord. Zeker niet als het om heel specifieke zaken gaat zoals techniek, wetenschap of de natuur. Het tijdschrift Zo zit dat speelt al 25 jaar in op dit soort vragen van kinderen en geeft kort en krachtig antwoord op allerlei soorten vragen.

We houden van de combinatie met de website. Op de bijbehorende site kun je terecht voor nog meer informatie, filmpjes en proefjes en dergelijke. Ben je nieuwsgierig, dan kun je elke vier weken op ontdekkingsreis met het blad. En ben je van nature niet nieuwsgierig? Dan word je het wel!

Leeftijdsadvies

Zo zit dat is een tijdschrift dat wordt gemaakt voor kinderen van 9 – 15 jaar. Het zal hen aanspreken vanwege de onderwerpen die centraal staan, de vormgeving en het taalgebruik.


Kijk ook meteen even op de site!

Thema’s