« Terug naar het aanbod

Wingzzz

Website

3 t/m 12 jaar

Producent: Mywingzzz

Omschrijving

Wingzzz is een online platform met prentenboeken die je (online) kunt bekijken en voorlezen aan je kind. Je kunt kiezen tussen drie talen: Nederlands, Engels en Hongaars.

Oordeel

Met Wingzzz kun je onbeperkt lezen waar en wanneer je maar wilt. Je moet wel een abonnement afsluiten, maar registreren gaat eenvoudig. Je hebt dan toegang tot een besloten online bibliotheek. Het aanbod boeken is nog in opbouw, maar de site bevat steeds meer boeken, ook in het Engels en Hongaars.

Er verschillende opties. Je kunt het boek samen bekijken en zelf voorlezen. Bij een aantal boeken kun je de voorleesfunctie gebruiken. In dat geval zie je de platen, maar wordt het verhaal voorgelezen. Lekker kijken en luisteren dus.

Kinderen komen binnen de omgeving van Wingzzz niet in aanraking met advertenties en dergelijke. Daarnaast is het gebruiksvriendelijk. Er wordt weinig tekst gebruikt. Als kind kun je op basis van de kaft een boek kiezen.

Tip

Ga je met Wingzzz aan de slag? Haal dan ook zeker de papieren versie van het boek in huis. Dan kan je kind ook zonder scherm de platen in het boek bekijken.

Leeftijdsadvies

De boeken op Wingzzz zijn voor diverse leeftijden: van 3 t/m 12 jaar.


Direct naar de website

Thema’s