« Terug naar het aanbod

Website van Het Sinterklaasjournaal

Website

3 t/m 8 jaar

Auteur: NTR

Omschrijving

Op de website van Het Sinterklaasjournaal kun je niet alleen de afleveringen van Het Sinterklaasjournaal bekijken, maar ook lezen, spelen, zingen en luisteren naar de podcast.

 

Oordeel

De website is een mooie aanvulling op het tv-programma. Het is niet alleen een verzamelplaats voor alle afleveringen, maar het biedt ook de mogelijkheid voor interactie en de combinatie om te kijken, luisteren en spelen.

Zing samen liedjes mee (handig: de tekst staat in beeld voor als je geheugen even moet worden opgefrist) of doe een spelletje. De spelletjes op de site zijn eenvoudig en worden toegelicht (in tekst, beeld en gesproken tekst). Wil jij eruit zien zoals Piet? Knutsel dan een pietenmuts met een handige stap voor stap uitleg die je kunt printen. Nog meer leuke downloads: de schoenzetkalender, een felicitatie van Sinterklaas voor de jarige of een beterschapsboodschap voor als er iemand ziek is, foto’s van de Pieten en Sinterklaas en nog veel meer. Snel kijken dus!

De podcast is vooral leuk iets oudere kinderen vanaf een jaar of 6. Ook Dieuwertje Blok is weer te horen in de podcast: twintig hoorspelen rondom de belevenissen van Sinterklaas tijdens zijn verblijf in Nederland.

 

Leeftijdadvies

Vooral leuk voor kinderen vanaf 3 jaar tot een jaar of 8.

 


Bekijk hier de website!

Thema’s