« Terug naar het aanbod

Vakantiehonk.nl

Vakantieboek

6 t/m 12 jaar

Producent: SchoolTV

Omschrijving

Honk is de vakantie-site van SchoolTV. Het is een online zomerboek met puzzels, moppen, quizzen en video’s over diverse onderwerpen. Elke vakantieweek verschijnt er een nieuwe editie in twee varianten: HONK KIDS (voor kinderen van 6 – 9 jaar) en HONK JUNIOR (voor kinderen van 9 – 12 jaar).

VakantieHONK wordt wekelijks ‘gepresenteerd’ door een nieuwe vakantiegast. Deze bekende Nederlander vertelt je over zijn of haar hobby’s en interesses.

Oordeel

Vakantieboeken bestaan al jaren, maar deze online variant van SchoolTV is een mooie aanvulling. Geen groot en dik boek dat je meeneemt naar je vakantiebestemming, maar elke dag even op de site kijken en een spelletje doen of een kort videootje bekijken. Doordat er elke week iets nieuws verschijnt, blijft het bruikbaar voor de hele zomer. Wij kunnen niet wachten tot volgende week!

Leeftijdsadvies

VakantieHONK bestaat uit twee varianten waardoor het al geschikt is voor kinderen vanaf circa 6 jaar, maar het zal ook kinderen van 10 jaar en ouder aanspreken. Net even andere puzzels, quizzen en moppen. Voor kinderen van 6 jaar zijn sommige puzzels in de KIDS variant misschien een beetje moeilijk, maar dat is eenvoudig op te lossen. Doe even lekker mee en duik er samen in!


Ga direct naar vakantieHONK toe!

Thema’s

zomervakantie