« Terug naar het aanbod

Toca Hair Salon 3

App

3 t/m 8 jaar

Maker: Toca Boca

Platform: iPad, iPhone

Omschrijving

In de app “Toca Hair Salon 3” kun je aan de slag als echte kapper. Er zijn verschillende figuren beschikbaar waar je je creativiteit op los kunt laten. Je kunt als kind niets fout doen, er zijn geen regels. Je kunt kammen, knippen, scheren, verven, föhnen en zelfs haar laten groeien.

Onderin het scherm zijn de verschillende kaptechnieken te vinden. Door hier op de tikken met je vinger kies je. Tik je op de kam, dan kun je door met je vinger van de haarwortel naar beneden te bewegen kammen, tik je op de schaar dan kun je met tikken op het haar stukjes haar of grote stukken haar afknippen. Onderin het scherm moet je vegen naar de volgende kaptechnieken. Met spuitbus kun je het kapsel wel 12 verschillende kleuren geven.

Oordeel

“Toca Hair Salon” is een vrolijke app die jonge kinderen uitdaagt om hun creativiteit los te laten. Je kunt niets fout doen en de bediening is eenvoudig.

Leeftijdsadvies

De app “Toca Hair Salon 3” heeft geen ingewikkelde besturing en grote knoppen waar je op moet tikken. Er zijn geen regels en je kunt als kind je creativiteit op de vrije loop laten. Omdat de app heel natuurlijk werkt, weinig vaardigheden nodig zijn en zeer kleurrijk is deze app al geschikt vanaf ongeveer 3 jaar. Het slepen vergt iets meer motorische vaardigheden waar een driejarige zeker over zal beschikken, vanaf deze leeftijd zullen ze het spel zelfstandig kunnen spelen. 


Bekijk hier de trailer

Thema’s