« Terug naar het aanbod

Thinkrolls 2

App

3 t/m 10 jaar

Maker: Avokiddo

Platform: Android, iPad

Omschrijving

Thinkrolls 2 is een app van Avokiddo met puzzels op diverse niveaus. In dit spel probeer je door logisch na te denken je rollende poppetje door een parcours te verplaatsen. Probeer goed vooruit te denken en problemen op te lossen door bruggetjes te bouwen en valkuilen te ontwijken, om zo naar een volgend level te kunnen gaan.

Oordeel

Een betaalde app die zijn geld meer dan waard is! Het is een aantrekkelijk vormgegeven app met puzzels op verschillende niveaus. De hersenkrakende puzzels zetten aan tot actief denken en zijn uitdagend voor kinderen van verschillende leeftijden. De spelers worden uitgedaagd om de problemen op te lossen door accordeons te schuiven, blaasmachines in te zetten en door wormgaten te verdwijnen. In de app wordt niet gesproken en de muziek is een rustig aanvulling, net als de illustraties: kleurrijk, maar niet afleidend.

Er zijn afwisselend makkelijke en moeilijke onderdelen, zodat kinderen betrokken blijven. Let op: soms is ook de volgorde van oplossen belangrijk om verder te kunnen. Kies een geschikte moeilijkheidsgraad en puzzelen maar. Er zijn meer dan 200 uitdagende levels dus langdurig plezier gegarandeerd.

De app is betaald en beschikbaar voor Android en iPad. Het spel bevat geen reclame of in-app-aankopen.

Leeftijdsadvies

Geschikt voor kinderen van 3-9 jaar. De app heeft twee moeilijkheidsgraden: 3-5 en 6-9 jaar.


Thema’s