« Terug naar het aanbod

Sara´s mysteries

Podcast

Vanaf 9 jaar

Producent: NPO Zapp

Duur: ca. 23 - 30 minuten per aflevering

Omschrijving

In de podcast Sara’s Mysteries staat elke aflevering een raadsel of mysterie centraal. Eng? Nee hoor! Maar wel spannend op een leuke manier. In elke aflevering wordt Sara de Monchy door een kind ingeschakeld om samen een mysterie te ontrafelen dat hen niet meer loslaat. Denk aan een verborgen luik, een vreemde portemonnee, spionage en graaf- en speurwerk en vreemde inbraakpogingen… Sara gaat samen met het kind op onderzoek uit. Lukt het hen om de mysteries op te lossen? Daarvoor moet je luisteren!

Inmiddels zijn er zeker 19 afleveringen te beluisteren.

Tip: je kunt de podcast zonder reclame beluisteren via kinderpodcasts.nl of natuurlijk via zapp.nl. Op de website van zapp.nl vind je ook de aftertalk… waarbij wordt nagepraat over het oplossen van het mysterie.

Oordeel

Wat een leuke podcastserie! Elke aflevering weer weet Sara te boeien. Wat gaan ze ontdekken? Hoe zit het nou precies met die geheimzinnige verhalen die de ronde doen? Deze podcast is een aanrader voor jonge speurders in de dop… Je zou kunnen zeggen dat het een echte true crime kinderpodcast is. Geen geweld of moord, maar wel met mysteries die kinderen bezig houden. Soms dus heel herkenbaar. Luister er samen met de hele familie naar en denk ook eens mee.

Leeftijdsadvies

De podcast zal zeker kinderen van negen á tien jaar aanspreken. De kinderen in de podcast zijn tussen de tien en twaalf jaar oud en de kinderen zullen zich herkennen in de ideeën, vragen en gedachten van de kinderen.

 


Beluister de afleveringen op kinderpodcasts.nl

Thema’s