« Terug naar het aanbod

Sago Mini Monsters

App

3 t/m 7 jaar

Producent: Sago Sago Toys Inc.

Platform: Android, iPad, iPhone

Sago Mini monsters app

OMschrijving

Met de app Sago Mini Monsters van Sago Sago maak je je eigen monsters. Kleur hem in de wildste kleuren, geef hem eten, poets zijn tanden en pimp hem met de gekste voorwerpen. Klaar? Maak een foto en stuur hem door naar iedereen die jouw monster zien wil!

oordeel

De app is heel simpel en spreekt voor zich: als je hem opent en op ‘play’ tikt verschijnt er een monster uit de groene blubber. Je moet hem nog wel even helpen door hem omhoog te swipen. Het monster heeft alleen nog een vorm en een kleur. Je kan hem nu inkleuren zoals je zelf wilt. Als je daarmee klaar bent klik je op het vinkje en verschijnt er voedsel in het groene slijm. Hiermee kan je het monster voeren. Als hij genoeg heeft gehad poets je zijn tanden. Zijn deze schoon? Dan is het tijd om je monster echt te pimpen! Dit doe je door de voorwerpen uit de blubber naar het monster te slepen. Is je monster naar wens? Maak een foto en stuur deze door naar bijvoorbeeld je vriendje. Wil je een nieuwe monster maken? Tik dan op het vinkje.

De app is heel simpel, maar wel kleurrijk vormgegeven. Tijdens het pimpen beweegt het monster constant en hoor je geluidseffecten. Dat je ergens op moet tappen of swipen heb je al snel in de gaten. Onder de knop ‘for parents’ lees je de instructies en een verhaal van de makers van de app.

Leeftijdsadvies

Sago Mini Monsters is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Jonge kinderen kunnen de app al goed bedienen, al zal het voorbeeld van een ouder soms nog nodig zijn. Ze zullen zeker om hun eigen creaties moeten lachen. Vooral als zij de monsters zo kunnen maken zoals zij zelf willen. Jonge kinderen zullen zich dan ook erg vermaken met deze app.

Beschikbaar in: Apple App Store en Google Play (Android) 


Thema’s