« Terug naar het aanbod

Osmo Detective Agency

App

6 t/m 11 jaar

Auteur: Osmo

Platform: iPad

Omschrijving

Osmo Detective Agency is een spel van Osmo waarbij je op én voor het scherm speelt. Je koopt het spel en download de bijbehorende app in de Appstore. Het spel is een uitbreiding op de basisset van Osmo en heeft dit keer een speurneusthema.

In het spel ga je in verschillende steden op zoek als een echte speurder. Kun jij de Eiffeltoren vinden? Los jij het mysterie op? Het spel bevat een map met 8 kaarten (de wereld, New York, Beijing, Sydney, Caïro, Rio de Janeiro, Parijs en natuurlijk Osmo stad) en een loep om de kaarten mee af te speuren. 

Oordeel

De kracht van de Osmo spellen is dat je niet alleen op je scherm speelt, maar met echte materialen voor het scherm. Osmo Detective Agency is opnieuw een mooie aanvulling op de andere Osmo spellen. De kaarten zijn prachtig gemaakt en bevatten bekende plekken en bezienswaardigheden uit diverse steden. Er valt dus veel te zien! Qua moeilijkheidsgraad is het spel aan te passen waardoor het door kinderen van verschillende leeftijden gespeeld kan worden. 

Ben je in het bezit van een Osmo basisset en houdt je kind wel van een beetje speurwerk? Dan is dit spel zeker een mooie aanvulling! 

Leeftijdsadvies

Op de doos staat dat het spel bedoeld is voor kinderen vanaf vijf jaar. Wat ons betreft is het spel is het leukste voor kinderen vanaf een jaar of 6 tot 11 jaar.  

Tip: Zoek na afloop met de kinderen nog even verder op internet of Google Streetview. Wat vinden ze van de echte bezienswaardigheden in de steden? Lijkt het er een beetje op? 


Thema’s