« Terug naar het aanbod

Nintendo Switch Sports

Game

Vanaf 7 jaar

Maker: Nintendo

Platform: Overig

Console: Nintendo Switch

Omschrijving

Tijd voor een middagje sporten met Nintendo Switch Sports. De oude sporten uit Wii Sports zijn allemaal  terug en er zijn ook nieuwe sporten toegevoegd: je kunt een potje tennis spelen, boksen, voetballen, bowlen, badmintonnen, volleyballen…  Je speelt de game alleen of met maximaal 4 mensen tegelijk.

 

Oordeel

Van gamen word je lui wordt regelmatig gezegd… maar met Nintendo Switch Sports is het niet mogelijk te blijven zitten. Natuurlijk, het haalt het niet bij een echt potje tennis, bowlen of voetbal, maar het is een mooi alternatief om te doen op een druilerige ‘ik wil gamen’ dag. Een aanrader dus als je vindt dat je kind te weinig beweegt. Je kunt je personage eigen maken met behulp van kleren en accessoires en dan? Klaar om je in het zweet te werken. De game kan in je eentje gespeeld worden (tegen de computer), maar nog leuker is het als je het met anderen doet: online tegen spelers van over de hele wereld of live tegen familie en vrienden. Ben je ouder of verzorger? Zeker even meedoen dus!

 

Leeftijdsadvies

Volgens PEGI is de game geschikt voor kinderen vanaf zeven jaar. Dit heeft vooral te maken met (niet realistisch) geweld binnen de game. Vanwege het realistische karakter zal het vooral kinderen vanaf een jaar of zes aanspreken. Kijk vooral naar je eigen kind en speel de game samen.


Thema’s

Sport

Algemene trefwoorden

GamenNintendoNintendo SwitchSport