« Terug naar het aanbod

Kidsweek

Tijdschrift

7 t/m 12 jaar

Auteur: Sijthoff Media

Omschrijving

Kidsweek is een wekelijkse krant voor kinderen. Net als in een echte krant staat in Kidsweek het belangrijkste wereldnieuws van die week. Daarnaast valt er veel te lezen over dieren, sport en bevat het ook ‘raar-maar-waar-nieuws’.

Oordeel

Ben je op zoek naar een manier om kinderen in aanraking te laten komen met het nieuws en wil je ze laten lezen? Denk dan zeker ook aan Kidsweek. De weekkrant bevat het belangrijkste nieuws van die week, maar er valt daarnaast ook veel te ontdekken over onderwerpen die kinderen aanspreken, zoals sport en dieren. Zo is er voor elke lezer wat wils! De artikelen zijn kort en krachtig, maar bevatten wel genoeg informatie om te weten wat er speelt in de wereld. Daarnaast worden ze afgewisseld met weetjes, moppen enz. De krant bevat daarnaast veel foto’s.

Leeftijdsadvies

De krant is vooral geschikt voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. De artikelen zijn zo geschreven dat het nieuws goed te volgen is. Het bevat niet te moeilijke woorden, maar is zeker niet kinderachtig. Vanwege de onderwerpen raden we aan om als volwassene de krant ook te lezen. Ga samen op zoek naar een artikel dat een mooie aanleiding is voor een gesprek.

Tip

Kijk ook zeker eens op de bijbehorende website!


Neem vast een kijkje op kidsweek.nl

Thema’s