« Terug naar het aanbod

Hallo, hallo, wie brult daar zo?

Prentenboek

3 t/m 5 jaar

Auteur: Harmen van Straaten

Uitgever: Uitgeverij Leopold
ISBN nummer: 9789025881009
Aantal pagina's: 22
Jaar van uitgave: 2021
Illustrator: Studio Bos

Omschrijving

Roooaar!
Door het huis klinkt een harde brul. Kleintje Beer schrikt. Is het Leeuw, of Krokodil, of Koe, of Aap? Allemaal vinden ze dat ze het mooiste lawaai maken.‘Nee!’ fluistert Kleintje Beer. ‘Luister maar… het komt van dáár!’ ‘Hallo, hallo… wie brult daar zo?’

Oordeel

Hallo, hallo, wie brult daar zo? is een grappig en herkenbaar prentenboek op rijm voor peuters en kleuters. Herkenbaar, want het is het nieuwste boek van Harmen van Straaten waarin bekende dieren zoals Kleintje Beer, Leeuw, Nijlpaard, Krokodil voorkomen. Maar ook de setting (er is een nieuwe baby en wat kan zo’n baby huilen!) zal voor veel jonge kinderen herkenbaar zijn.

Kortom, dit prentenboek zorgt gegarandeerd voor veel voorleesplezier en leuke gesprekken met peuters over eigen ervaringen!

Leeftijdsadvies

Het prentenboek past in een reeks van prentenboeken die passen bij peuters en kleuters in de leeftijd van 3 tot 5 jaar. Het verhaal is uitdagend genoeg en herkenbaar. Het prentenboek is groot, maar gemaakt van dik karton, waardoor het ook nog eens tegen een stootje kan.


Benieuwd? Kijk vast even op kinderboeken.nl

Thema’s