« Terug naar het aanbod

Drakenstorm – De verboden grot

Boek

7 t/m 11 jaar

Auteur: Alastair Chisholm

Uitgever: Uitgeverij Leopold
ISBN nummer: 9789025883508
Aantal pagina's: 87
Jaar van uitgave: 2022
Illustrator: Daniëlle Futselaar

Omschrijving

Cara en haar draak Zilverdief ontdekken een verboden grot. Ze voelen aan alles: daar wordt iets verborgen gehouden dat geheim moet blijven. Cara en Zilverdief zijn vastbesloten om te ontdekken wat dat is.

Oordeel

De verboden grot is het tweede deel van de boekenserie Drakenstorm. Het is geschreven door Alastair Chisholm met tekeningen van Daniëlle Futselaar. Drakenstorm is een spannende serie voor jongens én meisjes over geheimzinnige draken die je niet zomaar kunt zien. In het eerste deel (de drakenleerling) maakten we al kennis met Tom, een jongen die iets heel bijzonders kan. Tom kan namelijk draken zien. Om een echte drakenziener te worden moet hij alles achterlaten wat hem vertrouwd is…. een spannend avontuur dat naar meer smaakte. Met de komst van deel 2 (in 2022) werd de honger gestild. In dit tweede deel maken we kennis met Cara en haar draak. Ook dit deel zit vol fantasie, spanning en avontuur. Een boek dat je als fan maar lastig weg kunt leggen. Een aanrader dus voor jonge fans van boeken als De Grijze jager en andere fantasy verhalen.

Leeftijdsadvies

Drakenstorm – De verborgen grot is bij uitstek geschikt voor kinderen vanaf ca. 8 jaar. Het is toegankelijk geschreven, in een iets groter lettertype. Het wordt ondersteund door zwart wit tekeningen.

Tip: weten of je zelf ook een drakenziener bent? Doe de test!


Kijk voor meer informatie over de boekenserie op kinderboeken.nl

Thema’s

Diverse thema's