« Terug naar het aanbod

Dr. Panda snoepfabriek

App

4 t/m 8 jaar

Producent: Dr. Panda Ltd

Platform: iPad, iPhone

Omschrijving

Hou jij ook zo van snoep? Eet er niet te veel van! Maar ermee spelen kan natuurlijk geen kwaad. Met de Snoepfabriek app van Dr. Panda versier jij bonbons, maak je winegums en flipper je met kauwgomballen.

Oordeel

In het startscherm zie je een fleurig snoepfabriekterrein. Je kan tikken op drie verschillende fabrieksgebouwen. In elk gebouw kan je iets anders doen. Ben je klaar met het snoepgoed en ligt alles op de band? Laat dan Dr. Panda en zijn vriendjes van jouw snoep genieten! Dit doe je door ze te voeren. Let ook even op het effect dat de snoepjes op hen hebben. Het is niet altijd gelijk duidelijk wat je in de app moet doen, maar na wat tikken en swipen kom je er snel genoeg achter en weet je wat je nou eigenlijk ziet (o, zijn het kauwgomballen in een flipperkast!).

Spelen met deze app is daarom goed voor het ontwikkelen van het visueel inzicht en zeker ook voor de motorische vaardigheden. De app reageert zo snel dat je tijdens het versieren van de bonbons al snel knoeit, maar dat is gelijk ook erg grappig. In het startscherm vind je een knop voor het oudermenu. 

Dr. Panda Snoepfabriek is een vrolijke app. En zeker ook niet ongevaarlijk, want je krijgt er zin van in snoep! De app is gratis, maar bevat veel in-app aankopen. 

Leeftijdsadvies

Dr. Panda Snoepfabriek is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Kinderen jonger dan deze leeftijd zullen de bedoeling van de app niet snappen en zien vooral heel veel gekleurde voorwerpen die kunnen bewegen. Vanaf 4 jaar is de motoriek van kinderen zodanig ontwikkeld dat ze de app in ieder geval goed kunnen bedienen. Daarnaast oefenen ze hun logisch inzicht. Kinderen van een paar jaar ouder (6+) zullen pas echt goed snappen wat ze zien en wat ze aan het doen zijn.


Kijk voor een proefje in de Appstore

Thema’s