« Terug naar het aanbod

Boer Boris gaat naar zee

App

3 t/m 6 jaar

Let op: dit item is betaald

Producent: Gottmer Uitgevers Groep B.V

Platform: iPad

Omschrijving

Deze verhalende app vertelt het verhaal van boer Boris die naar zee gaat, naar het originele prentenboek Boer Boris gaat naar zee van Ted van Lieshout en Philip Hopman. Wat neemt hij allemaal mee? Luister naar het verhaal en kijk wat je nog meer kan doen in deze app!

Oordeel

De app bestaat uit verschillende onderdelen: je kan het verhaal bekijken en beluisteren in filmvorm en in de originele boekvorm, je kan zelf een filmpje maken van het verhaal, je kan zelf een tekening maken of een kleurplaat inkleuren én je kan verschillende spellen spelen (zoals memory en puzzelen). Dat is gelijk wat dit digitaal prentenboek onderscheidt van vele andere digitale prentenboeken. Naast het luisteren naar het verhaal is er nog veel meer te doen. Zo wordt de lezerservaring uitgebreid en is het niet slechts een saai verhaal. De app is vormgegeven naar de oorspronkelijke illustraties. De app wijst voor zich, in de balk onderaan kan je switchen van onderdeel en het is gelijk duidelijk wat je moet doen.

Leeftijdsadvies

‘Boer Boris gaat naar zee’ is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Kinderen van deze leeftijd vinden het leuk om naast het luisteren naar een verhaal interactief bezig te zijn. Dat kan met deze app. Doordat deze interactiviteit op verschillende manieren te beleven valt is je kind niet snel uitgespeeld.


Thema’s