« Terug naar het aanbod

Alles wat je weet over dinosaurussen is fout!

Boek

9 t/m 12 jaar

Auteur: Dr. Nick Crumpton

Uitgever: Lemniscaat
ISBN nummer: 9789047712770
Aantal pagina's: 64
Jaar van uitgave: 2021
Illustrator: Gavin Scott

Omschrijving

Dinosaurussen zijn gemeen, groen en niet slim, Toch? Volgens dit boek dus niet. Veel weetjes over dino’s blijken niet waar te zijn. Dat is niet gek hoor, want vaak gaat het om oude feiten en er worden steeds nieuwe ontdekkingen gedaan. Wil je weten hoe het wel zit? Het boek Alles wat je weet over dinosaurussen is fout staat vol met dinosaurusontdekkingen. Van verenfossielen tot dubbelgangers met lange nekken.

Oordeel

Het boek is geschreven door Dr. Nick Crumpton en bevat tekeningen van Gavin Scott. In elk hoofdstuk wordt een specifiek weetje onderuit gehaald. Het boek zit bomvol met nieuwe informatie en prachtige illustraties. Al lezend kom je weer meer te weten over dinosaurussen. Kortom… een aanrader voor iedereen die dacht al veel over dino’s te weten of iedereen die er graag iets over wil weten. Lees dit boek en je bent een echte dino-expert.

Je kunt het boek natuurlijk van begin tot eind lezen, maar ook een aanrader om er telkens weer een feitje uit te halen, erover te praten en dan te kijken wat er voor nieuwe informatie beschikbaar is.

Leeftijdsadvies

Het boek is een aanrader voor kinderen van 9 tot en met 12 jaar. Zij kunnen het boek zelfstandig lezen en de tekst goed begrijpen. Neemt niet weg dat je dit samen met je zevenjarige al kunt bekijken en lezen natuurlijk.


Kijk voor een boektrailer en inkijkfragment op lemniscaat.nl

Thema’s