« Terug naar het aanbod

365 dingen om te doen met je kleinkind

Doeboek

1 t/m 12 jaar

Auteur: Annemarie Bon

Uitgever: Moon Uitgevers
ISBN nummer: 9789048860562
Aantal pagina's: 365 (ongenummerd)
Jaar van uitgave: 2022
Illustrator: Studio Daad

Omschrijving

In dit boek vind je voor elke dag van het jaar een idee om met je kleinkind te doen. Van spelletjes tot knutselen, samen koken of een dagje erop uit. Passend bij het seizoen uiteraard.

Oordeel

Geen boek om voor te lezen of te bekijken dit keer, maar wel een boek dat we graag even bespreken, omdat het allemaal ideeën bevat om dingen te doen!

Annemarie Bon en studio Daad hebben een geweldig boek vol inspiratie samengesteld. Voor opa’s en oma’s, maar natuurlijk ook zeker voor papa’s en mama’s of de oppas. Een boek vol activiteiten om maar aan te geven dat je je (klein)kind niet hoeft te verwennen met snoep of een overdaad aan speelgoed. Het zijn juist aandacht en leuke activiteiten samen die belangrijk zijn. Het boek helpt je op weg als je even geen idee hebt. Een aanrader dus voor iedereen die wel wat inspiratie kan gebruiken.

Leeftijdsadvies

Het boek is geschreven voor volwassenen, maar bevat ideeën voor activiteiten om te doen met kinderen vanaf twee jaar. Sommige activiteiten zijn voor wat oudere kinderen en het voorlezen kan natuurlijk al vanaf jonge leeftijd.


Thema’s