Productie-detail

TypeTopia

TypeTopia

Website VANAF 8 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
8 waarderingen

Leer blindtypen en red spelenderwijs de planeet TypeTopia!


: Voor een licentie van één jaar betaal je 5x 30 euro, eventueel is een kosteloze verlening mogelijk. De website heeft een diplomagarantie en geeft geld terug wanneer het kind niet slaagt voor het type-examen .

Beschrijving inhoud

De website ‘TypeTopia’ is een educatieve leeromgeving waarin kinderen spelenderwijs blind leren typen. De website is één grote game die niet alleen bestaat uit uitdagende spelletjes, maar ook uit serieuze oefeningen. De kinderen worden uitgedaagd om de planeet TypeTopia te redden. Deze is namelijk in groot gevaar, dit vertelt wetenschapper en uitvinder FJ. Hij is daarom op zoek naar jonge mensen met soepele vingers en een supergoed reactievermogen die hem kunnen helpen. 

Deze adaptieve typecursus bestaat uit 20 lesweken met ieder 5 lessen die gemiddeld 20 minuten duren. Na iedere week wordt er per mail een rapport van de prestaties van het kind naar de ouders verzonden. Doordat het programma iedere aanslag beoordeeld, kan het programma inspelen op het niveau van het kind en kunnen probleemletters extra worden getraind. Er is daarnaast een speciale dyslexieversie beschikbaar met aangepaste oefenvormen die met audio worden ondersteund. 

Leeftijdsadvies 

Qua leef- en belevingswereld sluit de website ‘TypeTopia’ aan bij kinderen vanaf 8 jaar. De website spreekt tot de verbeelding en fantasie van kinderen doordat zij zelf de hoofdpersoon zijn in het spannende avontuur. De kinderen worden continue positief gestimuleerd: na elke goed gemaakte opdracht ontvangt de speler complimentjes en verdient hij of zij punten. 

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 8+ JR

Lucky Luke Go West

Lucky Luke Go West

Lucky Luke Go West

Meer weten...

Bordspel 8+ JR

Mediajungle

Mediajungle

Mediajungle

Meer weten...

Boek 8+ JR

Iedereen talent!

Iedereen talent!

Iedereen talent!

Meer weten...