Productie-detail

Speelzolder

Speelzolder

Website VANAF 8 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
14 waarderingen

Beschrijving inhoud

De website van speelzolder is een site waarop een groot aanbod van activiteiten te vinden is. Je kunt er diverse (educatieve) games spelen en er staan recepten, knutselactiviteiten, moppen, verhalen, raadsels, spreekbeurten en gedichten beschreven. Ook werkt de site met allerlei thema's die aansluiten bij de bijzondere dagen op perioden die op dat moment aan de orde komen. Binnen dat thema zijn dan allerlei spellen, verhalen, kleurplaten enz. te vinden die een verband hebben met dat thema.

Bij geen van de onderdelen is auditieve ondersteuning aanwezig en de teksten zijn in een klein lettertype geschreven. Daarnaast is het niet altijd even duidelijk wat er gaat gebeuren wanneer je op een bepaalde link klikt. Binnen de spellen is de moeilijkheidsgraad heel verschillend.

Leeftijdsadvies

De website is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Dit vanwege de informatie en spellen die te vinden zijn op de website, je moet kunnen lezen om je weg te vinden. Daarnaast is de website niet altijd even overzichtelijk, bestaat deze niet uit één omgeving en bevat hij veel reclame, waardoor je makkelijk en zonder dat je het door hebt op een andere website terecht komt.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 8+ JR

Generation XD

Generation XD

Generation XD

Meer weten...

Website 8+ JR

Dierenzoeker.nl

Dierenzoeker.nl

Dierenzoeker.nl

Meer weten...

Boek 8+ JR

Villa Willemina

Villa Willemina

Villa Willemina

Meer weten...