Productie-detail

Sinterklaas journaal

Sinterklaas journaal

Website VANAF 5 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
118 waarderingen

Kijk uitzendingen terug en speel spelletjes!

Beschrijving inhoud

De website is afgeleid van het Sinterklaasjournaal. Bij het openen van de website word je direct welkom geheten door Dieuwertje Blok, de presentatrice. Zij vertelt in een filmpje wat je op de site kunt doen en je krijgt gelijk een opdracht. Het is een platte website met redelijk grote knoppen met symbolen voor jonge kinderen. Je navigeert met een gewoon pijltje, hierdoor is het wel moeilijker zelfstandig te bedienen voor jonge kinderen.

Op de website kun je veel korte sinterklaasspelletjes spelen zoals: zoek de verschillen, puzzelen en diverse platformspelletjes. Je kunt ook gemiste uitzendingen kijken, live kijken, liedjes luisteren, radio luisteren, (online) tekenen en knutselen. De spelletjes worden niet auditief ondersteund en worden zelfs niet altijd duidelijk uitgelegd met tekst.

Leeftijdsadvies

Er is geen reclame op de website. Bovenin zijn links naar NTR, Zappelin en Sesamstraat. Met name door de spelletjes waar een fijne motoriek voor nodig is de website geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Sinterklaas Special

Wil je weten welke Sinterklaas tv-programma's, -films, -games of -websites nog meer geschikt zijn voor je kind? Klik hier en lees dit op de speciale Sinterklaas-pagina.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 5+ JR

De Reddertjes

De Reddertjes

De Reddertjes

Meer weten...

Boek 5+ JR

Brammetje Baas

Brammetje Baas

Brammetje Baas

Meer weten...

Game 5+ JR

Robbie Konijn - Engels voor Kids

Robbie Konijn - Engels voor Kids

Robbie Konijn - Engels voor Kids

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren