Productie-detail

OorkaanVoorThuis

OorkaanVoorThuis

Website VANAF 4 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1 waarderingen

Een online aanbod van OORKAAN, bestaande uit muzikale hoorspelen, spotify-playlists, filmpjes, knutselprojecten, kleurplaten en meer.

Beschrijving

OorkaanVoorThuis is een online serie van Oorkaan. De serie bevat muzikale hoorspelen, spotify-playlists, filmpjes, knutselprojecten, kleurplaten en nog veel meer, zodat kinderen thuis in aanraking komen met klassieke muziek. #OorkaanVoorThuis richt zich op ouders met kinderen vanaf een jaar of vier.

OORKAAN bestaat sinds 2001 en maakt met topmusici theatrale concerten voor een jong publiek. Oorkaan vindt dat alle kinderen toegang moeten krijgen tot klassieke muziek. Muziek schept ruimte voor verbeelding en verwondering. Door concerten in theatrale en verrassende vormen te presenteren, wordt het luister- en verbeeldingsvermogen van het kind gestimuleerd. 

Oordeel

We kennen Oorkaan van de theatrale voorstellingen met klassieke muziek. Hun speelse aanpak zorgt ervoor dat kinderen op jonge leeftijd in aanraking kunnen komen met klassieke muziek. Ze hebben in sneltreinvaart hun aanbod online gemaakt op hun website om thuis aan de slag te kunnen. Kortom, luisteren, kijken en doen.

De website zelf zal kinderen waarschijnlijk niet aanspreken, maar dat is niet erg. Het is vooral gericht op ouders die met de kinderen aan de slag willen. Kies samen een onderwerp en ga zeker aan de slag. Zien spelen, doet spelen.  Je kijkt gegarandeerd je oren uit!  

Leeftijdsadvies

De filmpjes en opdrachten zijn over het algemeen geschikt om samen met kinderen vanaf vier jaar te kijken, luisteren en doen. 

 

 

 

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 4+ JR

Dougie gaat verkleed

Dougie gaat verkleed

Dougie gaat verkleed

Meer weten...

TV & Film 4+ JR

Kikkerdril

Kikkerdril

Kikkerdril

Meer weten...

App 4+ JR

Toca Tailor

Toca Tailor

Toca Tailor

Meer weten...