Productie-detail

Noddy

Noddy

Website VANAF 6 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
97 waarderingen

Beschrijving inhoud

Nadat je in een keuzescherm je taal hebt gekozen kom je op de website van “Noddy” die is vormgegeven als een platte, kleurrijke website. De buttons op de site zijn klein en vereisen een fijne motoriek. Op de achtergrond vliegt er een vliegtuig voorbij en vertrekt een trein, je kunt op de karakters klikken en die maken een geluid.

Via de kleine buttons kun je verschillende activiteiten doen, deze worden alleen met teksten beschreven en dus niet auditief ondersteund. Het is daarom nodig dat een ouder helpt. De spelletjes variëren van muziek maken op een xylofoon tot redelijk moeilijke taal- en rekenspelletjes (optellen en aftrekken). Deze spellen hebben wel verschillende moeilijkheidniveaus. De kleurplaten die online ingekleurd en geprint kunnen worden zijn vanwege de kleine verfpotjes ook moeilijker te bedienen.

Naast het doen van activiteiten kun je kennismaken met de karakters (tekst), kleurplaten en werkbladen van Noddy printen. Er is een oudergedeelte waar uitleg wordt gegeven over de spellen, zodat ouders samen met het kind de website verkennen.Er is ook een link naar webwinkel maar deze is niet meer beschikbaar bij Bart Smit. Er is verder geen reclame op de site, maar je kunt wel op andere websites terechtkomen (bestel PC-game van Noddy).

Leeftijdsadvies

Omdat de website niet met kleine buttons is vormgegeven, er veel met tekst gewerkt wordt en je voor de spellen moet kunnen lezen en rekenen, is deze website geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Jullie mening

Meer van Noddy

TV & Film 3+ JR

Noddy

Noddy

Ook leuk

TV & Film 6+ JR

Brave

Brave

TV & Film 6+ JR

My Little Pony - De magische munten

My Little Pony - De magische munten

My Little Pony - De magische munten

Meer weten...

TV & Film 6+ JR

Walking with Dinosaurs

Walking with Dinosaurs

Walking with Dinosaurs

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren