Productie-detail

N-Zine

N-Zine

Website VANAF 8 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
11 waarderingen

Beschrijving inhoud

“N-zine” is een website die bij het gelijknamige televisieprogramma hoort. Het is een onderdeel van Nickelodeon. Behalve dat de site aansluit bij het programma, heeft het meer inhoud te bieden. Op de homepagina zijn overzichtelijke knoppen te vinden in felle kleuren met duidelijke symbolen. Op de site worden verschillende actuele media aanbevolen: games, films en DVD's.

De tv-show N-zine kan ook op de site bekeken worden. Verder kan de gebruiker verschillende geschreven recensies van actuele films, games en televisieprogrammas's lezen. Ook worden nieuwe media aangekondigd. Van sommige media zijn promotiefilmpjes of foto’s te zien. Na doorklikken kan de gebruiker op de officiële site van het mediaproduct terecht komen om meer informatie te vinden of het product aan te schaffen. Onder de knop 'Meer' kan de gebruiker op games klikken om spelletjes te spelen. Er wordt dan doorgelinkt naar de officiële site van Nickelodeon.

Leeftijdsadvies

Deze website wordt geschikt bevonden voor kinderen vanaf 8 jaar. Op deze leeftijd kunnen kinderen instructies of informatieve teksten op een site goed lezen. Ze kunnen zelf op zoek gaan naar informatie. Daar sluit deze site met achtergrondinformatie over games, films en televisieprogramma's. De wat oudere kinderen kunnen zich meer verdiepen in media en zijn zelf ook kritischer op mediaproducten en reclame.

Jullie mening

Ook leuk

Game 8+ JR

Planes

Planes

Planes

Meer weten...

Boek 8+ JR

Bruno wordt een superheld

Bruno wordt een superheld

Bruno wordt een superheld

Meer weten...

Game 8+ JR

Kookspelletjes

Kookspelletjes

Kookspelletjes

Meer weten...