Productie-detail

Miniclub

Miniclub

Website VANAF 4 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
6 waarderingen

Ga mee, en ontdek de onderwaterwereld van Miniclub waar diverse educatieve spellen kunnen worden gespeeld.

Beschrijving inhoud

"Miniclub" is een website waar kinderen zelfstandig betaalde spellen kunnen spelen die gericht zijn op het vergroten van hun kennis op het gebied van lezen, schrijven, rekenen, rijmen en creatieve vaardigheden. De website is een ontdekkamer die is vormgegeven als een onderwaterwereld, waar kinderen samen met hun dolfijn activiteiten kunnen ondernemen. Zo worden kinderen in het laboratorium, de schildpaddenboerderij en de haaiengrot uitgedaagd met diverse opdrachten in de vorm van spelletjes.

Bij het spelen van de educatieve spelletjes worden kinderen beloond met gouden munten en parels die zij later weer kunnen inwisselen. Dit vormt een positieve stimulans voor kinderen om deze spellen te spelen. Daarnaast wordt de moeilijkheid van de spellen automatisch aangepast aan het niveau het kind.

Informatie over betalen

De website biedt een apart gedeelde voor ouders, waarin achtergrondinformatie is opgenomen over het doel en het gebruik van de website. Hierin staat onder andere beschreven dat de toegang tot de website beperkt is omdat de gebruiker hiervoor dient te betalen. Een abonnement op deze website is eenvoudig af te sluiten en op te zeggen. Er kan gekozen worden voor een abonnement van een maand of een halfjaar. De eerste zeven dagen kan de website gratis worden geprobeerd, wordt het abonnement voor die tijd opgezegd dan worden de kosten van het abonnement niet in rekening gebracht. Lees alles in de algemene voorwaarden.

Leeftijdsadvies

De website Miniclub is een leeromgeving voor kinderen van 4 tot 7 jaar. De spellen vormen een voorbereiding of aanvulling op de reguliere schoolactiviteiten. Daarnaast is de website volledig auditief ondersteund, waardoor kinderen geheel zelfstandig de spellen kunnen spelen. De felle kleuren en betekenisvolle omgeving zorgen ervoor dat de website aantrekkelijk en vrolijk oogt voor jonge kinderen.

Jullie mening

Ook leuk

Website 4+ JR

Squla

Squla

Website 4+ JR

De Schatkast

De Schatkast

De Schatkast

Meer weten...

TV & Film 4+ JR

Verhalen van de boze heks

Verhalen van de boze heks

Verhalen van de boze heks

Meer weten...