Productie-detail

Lilaland

Lilaland

Website VANAF 2 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
55 waarderingen

Beschrijving inhoud

De website van “Lilaland” is simpel vormgegeven met grote knoppen. Op de homepagina kun je kiezen voor het kindergedeelte, de winkel of het oudergedeelte. In het kindergedeelte staat op iedere button een figuur uit Lilaland die geluid maakt. Er zijn spelletjes te spelen, je kunt iets leren of naar een verhaal of muziek luisteren.

De spellen zijn eenvoudig. Er is een memoryspel, een zoek-de-verschillenspel en een vormenpuzzel. De spelletjes duren niet lang en hebben verschillende moeilijkheidsniveaus. Ook kun je een level hoger komen wanneer je een spel goed doet. Bij het schilderen met slang kun je een kleurplaat, een masker of vlaggetjes kiezen om uit te printen.

Leeftijdsadvies

De website is 1 omgeving, kinderen kunnen niet op een andere site komen wanneer zij zich in het kindergedeelte bevinden. Er is auditieve ondersteuning in de vorm van geluiden, bij een enkel spel is ook uitleg in de vorm van een stem. Bij een eerste bezoek is het handig als een ouder het kind op weg helpt. De verhaaltjes en het leren met vogel zijn voor de allerkleinsten geschikt, de spellen zijn voor iets ouder. De website is daarom geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Jullie mening

Ook leuk

Website 2+ JR

Logeerboek

Logeerboek

Logeerboek

Meer weten...

App 2+ JR

Bas op de kinderboerderij

Bas op de kinderboerderij

Bas op de kinderboerderij

Meer weten...

App 2+ JR

Bop Underwater

Bop Underwater

Bop Underwater

Meer weten...