Productie-detail

Kindergedicht

Kindergedicht

Website VANAF 7 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1 waarderingen

Schrijf zelf gedichten of lees de gedichten van andere kinderen!

Beschrijving inhoud

Gedichten schrijven of gedichten van andere kinderen lezen? Het kan op de website kindergedicht.nl. De website is heel overzichtelijk. Er zijn vijf knoppen; thuis, kijk, lees, schrijf, bekijk en info. Bij 'lees' kun je gedichten lezen die andere kinderen hebben ingestuurd. Alle gedichten worden gegroepeerd onder een categorie. Als je bijvoorbeeld een gedicht over heimwee leest, kun je op dat woord klikken en dan lees je alle gedichten op de site die over heimwee gaan. Zo zijn er vele onderwerpen: dromen, blunder, boos zijn, feestje, je geheim, geluk, etc.

Als je zelf creatief bent, kun je je eigen gedicht insturen bij 'schrijf'. Daar is geen account of inlog voor nodig. Het is een kwestie van typen en verzenden. De naam van het kind komt wel naast het gedicht te staan. Ook kun je muziek aan je gedicht toevoegen. Per week kun je drie gedichten opsturen. Alleen de beste, mooiste, droevigste, grappigste gedichten komen op de website. Heb je vragen, dan kun je die aan de maker van de website via demail stellen. Er staat geen reclame op de site. Er is geen contactpagina, maar je kunt de beheerder een e-mail sturen.

Leeftijdsadvies

De website is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. Het taalgebruik en de onderwerpen van de gedichten passen bij deze leeftijd, omdat ze geschreven zijn door kinderen zelf. Kinderen ouder dan 12 jaar worden verwezen naar een andere website.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 7+ JR

Avatar: De Legende Van Aang

Avatar: De Legende Van Aang

Avatar: De Legende Van Aang

Meer weten...

TV & Film alle

Monsters University

Monsters University

Monsters University

Meer weten...

Game 7+ JR

Dierenmummies raden

Dierenmummies raden

Dierenmummies raden

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren