Productie-detail

Kinderen voor Kinderen

Kinderen voor Kinderen

Website VANAF 8 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
3 waarderingen

Luister liedjes, bekijk muziekclips bekijken of zing mee met de karaoke. Je kunt zelf ook nog je filmpjes uploaden!

Luister naar liedjes, bekijk muziekclips of zing mee met de karaoke. Je kunt ook je eigen filmpjes op de website zetten!

Wil je alles weten over Kinderen voor Kinderen? Vind je het leuk om er uitzendingen en foto’s van te bekijken? Of luister je liever naar een van de liedjes? Alle liedjes uit 31 jaar Kinderen voor Kinderen staan op de website! Om ze te kunnen beluisteren, moet het programma Flash Player op je computer staan.

Ook kun je sommige liedjes zelf inzingen. Karaoke heet dat. De tekst van de liedjes staat dan in beeld. Je kunt ervoor kiezen om de tekst te laten meezingen door het koor. Op de site kun je ook filmpjes bekijken van andere kinderen. Het oproepen van een liedje of filmpje gaat niet zo snel.

Verder vind je er antwoord op al je vragen. Wil je op de hoogte blijven, dan kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Je hoeft daarvoor alleen maar je e-mailadres in te vullen. Wil je meedoen aan het Songfestival, dan kun je je via de website opgeven.

Op de website staan vaak ook prijsvragen waar je aan mee kunt doen.

___________________________________________________________
Informatie voor ouders en professionals

___________________________________________________________

Beschrijving inhoud

De website van Kinderen voor Kinderen biedt informatie over het koor en het Songfestival. Er kunnen gemiste uitzendingen en foto's hiervan bekeken worden. Een aantal liedjes kan opgeroepen worden en met of zonder meegezongen tekst ingezongen worden (de tekst die in het beeld verschijnt als hulpmiddel). Bij deze karaoke is het grappig om andere kinderen te horen en te zien zingen. Alle liedjes uit de 31 jaar Kinderen voor Kinderen kunnen beluisterd worden, waarbij ook de liedteksten zichtbaar gemaakt kunnen worden. Er is een vraag- en antwoordrubiek met een groot aantal veelgestelde vragen, een prijsvraag en een enquete.

Het oproepen van een liedje of filmpje vraagt geduld, omdat het enige tijd duurt voordat het start. Voor het luisteren naar liedjes is een Flash player nodig. De buttons zijn onder en bovenaan de pagina geplaatst. Ze geven een duidelijk beeld van de mogelijkheden. Kinderen kunnen zich ook opgeven voor een nieuwsbrief waarvoor ze alleen hun mailadres hoeven in te vullen. Door een aanmeldingsformulier met naam, adres en leeftijd in te vullen kunnen kinderen zich in drie stappen opgeven voor het Songfestival.

Leeftijdsadvies

Vanaf 6 jaar kunnen kinderen woorden en melodieën van meerdere liedjes onthouden en deze (mee)zingen. Een 6-jarig kind is alleen nog niet in staat om de ondertiteling bij de karaoketeksten mee te lezen. Voor kinderen vanaf 8 jaar een leuke site om alles te weten te komen over Kinderen voor Kinderen via informatie en filmpjes, zowel backstage als van de uitzendingen zelf.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 8+ JR

Harry Potter en de Steen der Wijzen

Harry Potter en de Steen der Wijzen

Harry Potter en de Steen der Wijzen

Meer weten...

Website 8+ JR

Speelzolder

Speelzolder

Speelzolder

Meer weten...

App 8+ JR

Mole Story

Mole Story

Mole Story

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren