Productie-detail

Kinderen voor Kinderen

Kinderen voor Kinderen

Website VAN 7 T/M 12 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 waarderingen

Kinderen voor Kinderen bestaat dit jaar 40 jaar. Op de website vind je informatie over het huidige koor, maar kun je ook video's bekijken en met behulp van de karaokefilmpjes meezingen met de liedjes!

Beschrijving inhoud

Kinderen voor Kinderen werd opgericht in 1979 en bestaat dit jaar precies 40 jaar. Op 20 september 2019 verschijnt CD nummer 40 alweer! In al die jaren zijn er ontzettend veel verschillende bekende en onbekende liedjes gemaakt. Vele daarvan zijn terug te vinden op de website van Kinderen voor Kinderen. Dat geldt natuurlijk ook voor het liedje 'Naar school - vakantie voorbij' uit 2017 en het nieuwste liedje 'Reis mee' dat is gemaakt voor de kinderboekenweek. 

Op de site vind je informatie over het huidige koor, kun je verschillende video's bekijken, bladmuziek downloaden, een quiz spelen et cetera. Op het karaoke onderdeel op de site (en in de iOS-app en de Android-app) kun je meezingen met liedjes van Kinderen voor Kinderen. Je kunt kiezen uit een versie mét zang en een versie zonder zang.  

De optie bestaat om jezelf tijdens het zingen op te nemen met de webcam, zodat je op de website komt. Bespreek van te voren met kinderen of dit mag of niet. Goed om te weten: De redactie controleert dagelijks alle inzendingen die binnenkomen via de Karaoke. Ook bevat de website (en de app) een ingebouwd "kinderslot". Voordat kinderen een video kunnen insturen, moeten ze een volwassene vragen een som voor ze op te lossen. Deze methode is vereist en goedgekeurd door Apple. Door deze maatregelen te treffen zorgt de redactie ervoor dat de Karaoke een veilige plek is voor kinderen. 

Wees daarnaast zelf ook kritisch. Laat kinderen de opname eerst terugkijken voor je het eventueel plaatst. Spijt van het plkaatsen? Volgens de makers kun je later ook nog besluiten je video te verwijderen.

De Kinderen voor Kinderen Karaoke is een leuk idee om thuis of op de BSO te doen lijkt ons! Wie kent de meeste liedjes van Kinderen voor Kinderen uit zijn of haar hoofd? De kinderen of de volwassenen? 

Leeftijdsadvies

Voor kinderen vanaf circa 7 jaar. 

 

Jullie mening

Ook leuk

Game 7+ JR

Rayman Origins

Rayman Origins

Rayman Origins

Meer weten...

App 7+ JR

Mega Jump

Mega Jump

Mega Jump

Meer weten...

Boek 7+ JR

Danseressen van de Wereld

Danseressen van de Wereld

Danseressen van de Wereld

Meer weten...