Productie-detail

Jungle Club

Jungle Club

Website VANAF 7 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
5 waarderingen

Leer meer met Bamboo Bill en zijn vrienden op de Jungle Club website.

Beschrijving inhoud

De website van de Jungle Club hoort bij het gelijknamige televisieprogramma. In het programma gaat avonturier Bamboo Bill op avontuur in het Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Samen met zijn beste vriend, Roger het konijn, woont Bamboo Bill in de dierentuin. Hier voert hij de dieren, speelt hij met de kinderen die op bezoek komen, schrijft en zingt hij liedjes en geniet hij van de dierengeluiden en van de prachtige omgeving.

De website van de Jungleclub is vormgegeven als een jungle. Op de achtergrond staat het huis van Bamboo Bill en op de voorgrond staan allerlei pictogrammen. Zo kun je bijvoorbeeld klikken op het plaatje van Roger het konijn. Je komt dan op een pagina terecht waar je alles kunt leren over konijnen als huisdieren, zoals wat een konijn nodig heeft, wat hij eet en hoe je je konijn kunt verzorgen.
Op de website vind je verder informatie over de vrienden van Bamboo Bill, zoals Toendra Tony, River Rose, Mountain Mike en Jungle Jack, kun je alle afleveringen en foto’s terugkijken en meer informatie over Bamboo Bill zelf vinden. Tenslotte vind je op de website ook een link naar Mijn Dierenpark waar je informatie vind over spreekbeurten en over het Ouwehands Dierenpark. Hier kun je ook leuke filmpjes bekijken en vind je een dieren-abc.

Leeftijdsadvies

De webiste van de Jungle Club is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Kinderen vanaf deze leeftijd kunnen zelf informatie opzoeken op de site, bijvoorbeeld over hun huisdier. Daarnaast kunnen ze de korte, simpele teksten lezen over Bamboo Bill en zijn vrienden. Ze kunnen meespelen met de prijsvraag en de foto’s en filmpjes bekijken.

Jullie mening

Meer van Jungle Club

TV & Film 6+ JR

Jungle Club

Jungle Club

Jungle Club

Meer weten...

Ook leuk

App 7+ JR

Squla Familiebordspel

Squla Familiebordspel

Squla Familiebordspel

Meer weten...

TV & Film 7+ JR

Lilo & Stitch

Lilo & Stitch

Lilo & Stitch

Meer weten...

TV & Film 7+ JR

Anastasia

Anastasia

Anastasia

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren