Productie-detail

Jan, Jans en de kinderen

Jan, Jans en de kinderen

Website VANAF 9 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
36 waarderingen

Beschrijving inhoud

De website van “Jan, Jans en de kinderen” is de niet officiële website voor fans van de strip. Het is een simpele platte website waar op de hoofdpagina gelijk al heel veel verschillende informatie staat. Al deze informatie is onderverdeeld in verschillende blokken, de blokken hebben een titel een plaatje van een karakter uit de strip. In de menubalk bovenaan de pagina staan ook nog klikbare kopjes. Je kan onder andere kiezen voor een strip, spelletjes en het forum. Je kunt verder e-cards versturen, wallpapers en kleurplaten downloaden en knutselideeën opdoen.

Op de website kun je informatie vinden over de stripfiguren en er worden zelfs tips gegeven over hoe je een spreekbeurt kan geven over Jan, Jans en de kinderen. Kinderen kunnen er ook een spelletje spelen zoals memory, galgje of een schuifpuzzel. De spelletjes zijn gemakkelijk te bedienen met de muis, maar ze zijn best lastig voor jonge kinderen het kind moet echt kunnen lezen en geduld hebben om de spellen uit te willen spelen. Ook is er een forum waar je kunt meepraten over alles wat met Jan, Jansen en de kinderen te maken heeft, het onduidelijk of er een moderator is. Er wordt doorgelinkt naar bol.com bij het eventueel bestellen van DVD’s. Er zijn oog Google Ads te vinden.

Leeftijdsadvies

Wanneer een kind de strips heel erg leuk vindt is deze website zeker interessant. Je kunt hier waarschijnlijk alle informatie over de strips vinden en als je vragen hebt zullen ze antwoorden zeker te vinden zijn. De website is geschikt voor kinderen die echt goed kunnen lezen, dan kunnen ze ook prima zelfstandig op deze website rondkijken en meedoen op het forum. De website past daarom het beste vanaf ongeveer 9 jaar.

Bijzonderheden

De website is ontwikkeld door een liefhebber en dus niet de officiële website.

Jullie mening

Ook leuk

Website 9+ JR

Jeugdbieb

Jeugdbieb

Jeugdbieb

Meer weten...

TV & Film 9+ JR

Hannah Montana

Hannah Montana

Hannah Montana

Meer weten...

Boek 9+ JR

Weet mijn goudvis wie ik ben?

Weet mijn goudvis wie ik ben?

Weet mijn goudvis wie ik ben?

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren