Productie-detail

iCarly

iCarly

Website VANAF 9 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
100 waarderingen

Beschrijving inhoud

"iCarly" is een website die hoort bij het gelijknamige televisieprogramma van Nickelodeon. De serie gaat over de 14-jarige Carly die elke week vanuit haar huis een super populaire internetshow maakt. Op de site kan de bezoeker fragmenten bekijken, zelf video’s of foto’s uploaden, nieuwtjes of blogs lezen, (Engelstalige) spelletjes spelen of liedjes luisteren.

De website is vrij vol, met veel vlakken, kleuren en mogelijkheden. Het taalgebruik is duidelijk op jongeren gericht, bijvoorbeeld in ’10 tips met Te Laat Excuusjes’: Yo, Sam hier met een fantastische spannende nieuwe weblog voor jullie! Er zijn een paar vlakken die een advertentie zijn, dat is ook aangegeven. Als je er op klikt kom je op een andere site terecht, bijvoorbeeld de site van Nickelodeon.

Leeftijdsadvies

Om de website "iCarly" te kunnen begrijpen, de blogs te kunnen lezen en de spellen te kunnen spelen, is 9 jaar een geschikte leeftijd. Vanaf die leeftijd kijken kinderen het liefst naar acteurs/karakters die minstens even oud zijn als zij. De personages uit de televisieserie kunnen voor kinderen vanaf 9 jaar fungeren als rolmodel.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 9+ JR

13 in de oorlog

13 in de oorlog

13 in de oorlog

Meer weten...

TV & Film 9+ JR

Chieko

Chieko

Chieko

Meer weten...

TV & Film 9+ JR

Nim's Island

Nim's Island

Nim's Island

Meer weten...