Productie-detail

Go Supermodel

Go Supermodel

Website VANAF 9 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
120 waarderingen

Beschrijving inhoud

De site van "Go Supermodel" is een community waar vooral meiden bij elkaar komen, met elkaar praten en spelletjes spelen. De bezoeker maakt een eigen profiel aan waarbij een online model zelf kan worden samengesteld. Zij bepaalt zelf hoe ze er online uitziet en maakt keuzes voor haar, make-up en kleding. Deze site is afkomstig van 'WatAGame'; een game designbureau uit Denemarken. De website is vormgegeven in vakken en een duidelijke navigatiebalk met grote knoppen. Er is gebruik gemaakt van rustige, matte (meiden)kleuren. Wanneer er een eigen profiel wordt aanmaakt, kan de achtergrond naar eigen smaak worden aangepast.

Eenmaal ingelogd met een e-mailadres en wachtwoord, kan de gebruiker van alle activiteiten op de site gebruik maken. Winkelen, spelletjes spelen, creatieve bezigheden (tijdschrift maken, testen over jezelf) en met elkaar praten in de community over uiteenlopende onderwerpen (bijvoorbeeld beugels, huisdieren, mode en liefde). De gebruiker kan vriendschappen sluiten met anderen die dan in je 'vriendinnenlijstje' komen te staan. In de online winkels kan betaald worden met 'GoMoney', wat de gebruiker verdient met spelletjes spelen. Met deze online valuta kan de gebruiker kleding, make-up, magazines en andere items kopen. De spellen die je kan spelen zijn gericht op dansen en mode. Hoe langer een online game gespeeld wordt, des te hoger niveau er wordt bereikt en des te meer GoMoney wordt verzameld. De site heeft ook een forum, verschillende clubs en een chatfunctie beschikbaar dus genoeg plaats om tips uit te wisselen, te kletsen of te roddelen.

Leeftijdsadvies

Er kan reclame aanwezig zijn op de site in de vorm van banners. Zowel reclame van echte kledingmerken als van "Go Supermodel" zelf. Deze advertenties kunnen niet weg geklikt worden en er is niet altijd vermeld dat het een advertentie is. Alle functies worden ondersteund door Nederlands geschreven tekst dus de gebruiker moet goed kunnen lezen. De gebruiker wordt duidelijk geïnstrueerd en maakt in stappen een profiel aan. Ook zijn meerdere moderators aanwezig die de gebruiker kunnen helpen. Wanneer de gebruiker een abonnement neemt (met euro's betalen), zijn er extra functies beschikbaar. Hiervoor is toestemming van ouders vereist. Omdat de website zich grotendeels op het sociale vlak bevindt en er veel tekstuele instructies zijn, is "Go Supermodel" geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. Op deze leeftijd krijgen kinderen interesse voor mode en creatieve bezigheden. Het geld verdienen en kopen van kleding of make-up is allemaal fictief en er is altijd een moderator die de gebruikers in de gaten houdt.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 9+ JR

RIJK!

RIJK!

Website 9+ JR

Jeugdjournaal

Jeugdjournaal

Jeugdjournaal

Meer weten...

Website 9+ JR

WatNou? - Kennisnet

WatNou? - Kennisnet

WatNou? - Kennisnet

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren