Productie-detail

Elkspel.nl

Elkspel.nl

Website VANAF 8 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
9 waarderingen

Elkspel.nl is een website waarop je gratis spelletjes kunt spelen.

Beschrijving inhoud

Elkspel.nl is een website waar je verschillende gratis spelletjes op kunt spelen. De spelletjes zijn onderverdeeld in onderwerpen als actie, behendigheid en sport. Wanneer je op de website komt, zie je in felle kleuren verschillende spellen staan.

De indeling van de spellen is duidelijk. Door op het spel te klikken, kun je direct beginnen met spelen. Soms moet er wel gewacht worden tot het spel is geladen. De namen van de spelletjes zijn in het Nederlands, maar de meeste uitleg is in het Engels. Ook een zoekbalk is aanwezig wat het makkelijk maakt om een spel te zoeken. Op de hele website is wel reclame aanwezig en kinderen kunnen door op de reclame te klikken naar andere websites geleid worden.

De website heeft een speciale pagina voor ouders. Hier wordt uitgelegd hoe de website werkt en hoe Elkspel.nl een veilige omgeving voor kinderen creeërt. Zo kan er niet gechat worden op de website, is er een classificatie bij de spellen aanwezig en wordt er toezicht gehouden op de aangeboden advertenties.

Leeftijdsadvies

De website Elkspel.nl is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Hoewel de aangeboden spelletjes voor verschillende leeftijden zijn, zal een kind pas vanaf 8 jaar de website grotendeels zelfstandig kunnen gebruiken. Pas vanaf deze leeftijd kunnen wat ingewikkeldere schriftelijke instructies begrepen en gelezen worden. Eventueel moet voor de Engelse uitleg van sommige spelletjes hulp van de ouders ingeroepen worden. Ook is er reclame aanwezig op de website en kunnen kinderen makkelijk doorklikken naar andere websites.

Leeftijdsadvies: Vanaf 8 jaar

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 8+ JR

De Tasjesdief

De Tasjesdief

De Tasjesdief

Meer weten...

TV & Film 8+ JR

Spy Kids 3 - Game Over

Spy Kids 3 - Game Over

Spy Kids 3 - Game Over

Meer weten...

Website 8+ JR

Het Klokhuis

Het Klokhuis

Het Klokhuis

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren