Productie-detail

Duck TV

Duck TV

Website VANAF 2 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
81 waarderingen

Beschrijving inhoud

"Duck TV" is de website van het digitale televisiekanaal dat binnen Nederland via Delta, CAIW en Glashart is te ontvangen. De website is geheel in het Engels (of Slowaaks) en rustig vormgegeven. Onder games staan vijf spellen. Ze zijn weergegeven als plaatjes. Om te spelen kan je zowel op de afbeelding klikken, als op de “play” button. Onder “Schedule” staan korte, grappige animaties. Onder “Duckclub” en “News” is informatie voor ouders te vinden. Verder kan je je registreren, opgeven voor een nieuwsbrief en luisteren naar liedjes. De liedjes openen in een aparte player.

De spellen zijn aanklikspelletjes, ze vereisen geen complexe handelingen. Je kan memory spelen, een bijtje tevoorschijn laten komen uit tulpen, “opruimen” (spullen naar een box slepen), kleuren en muziek spelen. Elke actie (handeling met de muis) is vergezeld van een geluidje. Het geluid kan je ook uit zetten. De spelletjes bevatten geen tekst.

Leeftijdsadvies

De website bevat geen reclame. Rechts in de sidebar staat een button die doorlinkt naar een omgeving buiten Duck TV: een applicatie voor zwangere vrouwen. Na enige hulp kunnen kinderen vanaf drie jaar zelfstandig de spellen spelen. Duck TV is een website om als ouder samen met je kind te bezoeken, de korte, kleurige spelletjes en de muziekjes maken dat de website geschikt is voor jonge kinderen vanaf 2 jaar.

Jullie mening

Ook leuk

Boek 2+ JR

de tuin van nijntje

de tuin van nijntje

de tuin van nijntje

Meer weten...

App 2+ JR

Bop Underwater

Bop Underwater

Bop Underwater

Meer weten...

Boek 2+ JR

Barbapapa Funboek

Barbapapa Funboek

Barbapapa Funboek

Meer weten...