Productie-detail

Donald Duck

Donald Duck

Website VANAF 8 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
115 waarderingen

Prijsvragen, moppen, spelletjes, recepten, puzzels en natuurlijk een voorproefje op de website van dit vrolijke weekblad.

Beschrijving inhoud

De website van “Donald Duck” is een veelzijdig platform. De website is een uitbreiding en aanvulling op het tijdschrift Donald Duck. Je krijgt een voorproefje van wat er de volgende keer in het weekblad staat. Ook kan er via de website gereageerd worden op prijsvragen, foutjes in het tijdschrift of er kunnen moppen worden ingestuurd. Er is veel mogelijk en ondanks dat de platte website op de homepage er druk uitziet, is hij wel makkelijk te bedienen met een aantal knoppen. De website heeft felle kleuren en is erg snel met laden van spelletjes en downloads en is actueel, elke week komen er nieuwe spelletjes, kleurplaten of recepten. Er is een webwinkel.

Naast vele spelletjes, puzzels, kleurplaten en recepten is er een leeshoek waar korte verhaaltjes kunnen worden gelezen. In deze verhaaltjes staat veel handige informatie bijvoorbeeld van de jonge woudlopers. Dit gaat bijvoorbeeld over de geschiedenis van straatlantaarns of over de Paaseilanden. Kinderen moeten redelijk goed kunnen lezen, maar dat moet je ook kunnen voor de Donald Duck zelf. Daarnaast zijn er nog quizzen, testen, filmpjes, cursussen, tips, kaartjes sturen en afbeelding voor de achtergrond van je computer. Er is nog een kant-en-klare spreekbeurt die je kunt downloaden. Bij de meeste spelletjes gebruik je de pijltjes op het toetsenbord of je moet klikken met de muis. Het tempo wordt al snel verhoogd waardoor het wat lastiger kan worden. De website bevat advertenties.

Leeftijdsadvies

Vanaf 8 jaar kunnen kinderen zich vermaken op de website omdat ze dan steeds beter kunnen lezen, het lettertype is namelijk niet groot. Ook kunnen zij informatie beter plaatsen doordat ze steeds meer wereldkennis vergaren, en reageren op prijsvragen, moppen en zelf stukjes insturen.

Jullie mening

Meer van Donald Duck

Boek 7+ JR

Donald Duck Vakantieboek

Donald Duck Vakantieboek

Donald Duck Vakantieboek

Meer weten...

Ook leuk

Game 8+ JR

Donkey Kong: Country Returns

Donkey Kong: Country Returns

Donkey Kong: Country Returns

Meer weten...

TV & Film 8+ JR

Coraline

Coraline

Coraline

Meer weten...

TV & Film 8+ JR

De Tofu's

De Tofu's

De Tofu's

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren