Productie-detail

Cool Moves Volley

Cool Moves Volley

Website VANAF 8 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
46 waarderingen

Beschrijving inhoud

Als kinderen beginnen met volleybal, starten ze met CMV: Cool Moves Volley. Op deze website is van alles te vinden over CMV. Coolmovesvolley.nl is een initiatief van de Nevobo (Nederlandse Volleybalbond). De informatie is gepresenteerd in blokken. Centraal op de home een promo- filmpje. Na klik op “Skip filmpje en bekijk intro verhaal” vinden we een duidelijke tekst over wat we op deze website kunnen verwachten. Op coolmovesvolley.nl lezen we over de spelregels, niveaus en geschiedenis van volleybal. Verder foto’s, filmpjes, volleybal games en informatie voor een spreekbeurt. Gebruikers kunnen ook een eigen profiel pagina maken.

Op coolmovesvolley.nl is veel te lezen en te bekijken. De navigatiestructuur is overzichtelijk. Het taalgebruik is verzorgd en passend bij de doelgroep. De gebruiker wordt op een prettige manier aangesproken en begeleid. Bijvoorbeeld bij het aanmaken van een profiel pagina krijg je antwoord op de volgende vragen: Wat is er leuk aan een profiel pagina? Waarom moet je informatie over jezelf invullen? Hoe kan je dat doen en wat gebeurt er met deze informatie? Dat hier aandacht aan is besteed is zowel fijn voor ouders als kinderen. Voor een compleet gebruik van de website moeten kinderen zonder moeite wat uitgebreidere teksten kunnen lezen. Al met al is coolmovesvolley.nl een leuke kennismaking met volleybal voor kinderen die nog niets weten over de sport. Ook voor al ervaren volleybalspelers is er veel te vinden.

Leeftijdsadvies

Vanaf 8 jaar kunnen kinderen hun leesvaardigheid goed inzetten om informatie op te doen en te leren. Op dezelfde leeftijd zijn de motorische vaardigheden goed ontwikkeld waardoor kinderen veel plezier beleven aan sport. Deze factoren maken dat coolmovesvolley.nl goed aansluit bij de leefwereld van kinderen vanaf acht jaar.

Jullie mening

Ook leuk

App 8+ JR

Topo Nederland

Topo Nederland

Topo Nederland

Meer weten...

App 8+ JR

Dirk en Diba

Dirk en Diba

Dirk en Diba

Meer weten...

TV & Film 8+ JR

Finn

Finn