Productie-detail

Checkpoint

Checkpoint

Website VANAF 9 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
66 waarderingen

Op de website van het gelijknamige televisieprogramma kijk je afleveringen terug en zelf de tests uit het programma uitproberen en insturen.

Beschrijving inhoud

De website van het EO-televisieprogramma “Checkpoint” website is een toevoeging op het gelijknamige tv-programma. De website is donker qua vormgeving en heeft het herkenbare Checkpoint afzetlint als decoratie. Bovenin staat de presentator en zijn testteam weergegeven, als je op hen klikt vind je meer informatie (profiel, video en reacties achter laten, link naar Hyves). Daarnaast zijn er nog verschillende onderdelen, filmpjes, test thuis, fotoboek, archief en extra’s. Rechts op de website zijn ook nog verschillende opties, onder andere een poll.

De website is vooral gericht op het programma, je kunt oude afleveringen terugkijken of bepaalde fragmenten. Ook kun je ingezonden filmpjes van andere kinderen zien. Zij hebben thuis tests gedaan. Voorbeelden van deze tests zijn het maken van gekke haarkapsels, of trucs van je huisdier. Dit kun je filmen en opsturen naar Checkpoint, Checkpoint vraagt of je hiervoor toestemming hebt van je ouders. Op de website wordt een waarschuwing gegeven voor het programma, dat je de tests vooral niet thuis moet doen, behalve de ‘thuis test’s. Ook kun je een t-shirt bestellen en wallpapers downloaden. Voor het bestellen van een t-shirt moet je je eerst registreren en inloggen.

Leeftijdsadvies

Het televisieprogramma Checkpoint is geschikt vanaf 9 jaar, de website sluit hier op aan. Kinderen gaan vanaf deze leeftijd zelfstandig om met media en kunnen actief meedoen aan de tests.

Jullie mening

Meer van Checkpoint

TV & Film 9+ JR

Checkpoint

Checkpoint

Checkpoint

Meer weten...

Ook leuk

Website 9+ JR

Vroeger & Zo

Vroeger & Zo

Vroeger & Zo

Meer weten...

TV & Film 9+ JR

Zoop In India

Zoop In India

Zoop In India

Meer weten...

TV & Film 9+ JR

Heibel langs de lijn

Heibel langs de lijn

Heibel langs de lijn

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren