Productie-detail

Cars Club

Cars Club

Website VANAF 7 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
24 waarderingen

Beschrijving inhoud

De website "Cars Club" hoort bij de bioscoopfilm "Cars 2" en biedt verschillende activiteiten. De gebruiker kan plaatjes zien van de verschillende karakters uit de film, spelletjes spelen, filmpjes kijken, wallpapers downloaden en prijzen winnen. De pagina's zijn volledig ingericht in een Cars huisstijl.

De navigatie op de "Cars Club" website gaat voornamelijk via buttons bovenaan, waarbij je soms wordt door gelinkt naar een andere Disney-website. Bijvoorbeeld bij het spelen van spelletjes. Er is auditieve ondersteuning voor de website. Als hoofdtaal wordt Nederlands gebruikt, aangevuld met enkele Engelse termen zoals 'characters'. De spelletjes zijn soms Engels- en soms Nederlandstalig. De moeilijkheidsgraad van de spellen ligt niet hoog, waardoor zonder de Engelstalige speluitleg het spel vaak al gespeeld kan worden door uit te proberen. De spelletjes worden geopend in een nieuwe pagina en voordat een spelletje gespeeld kan worden, is er vaak sprake van een pop-up reclame. Een belangrijk onderdeel van de website "Cars Club" is gericht op het lid worden van de club. Om je aan te melden moet je verschillende gegevens invullen als e-mailadres, geboortedatum, naam- en adresgegevens. Daarnaast wordt om het e-mailadres van een van de ouders gevraagd, om via hen toestemming te verkrijgen.

Leeftijdsadvies

De website "Cars Club" is volledig opgebouwd rondom de animatiefilm van Cars. De behendigheidsspelletjes en de memory game passen goed bij kleuters, maar door de vraag naar persoonlijke informatie, aanwezigheid van reclame en de focus op lid worden van Disney is deze website geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Bovendien kan een kind vanaf deze leeftijd korte schriftelijke instructies lezen, wat voor deze site van belang is.

Jullie mening

Ook leuk

Game 7+ JR

Pet Party

Pet Party

Pet Party

Meer weten...

Website 7+ JR

Woordkasteel

Woordkasteel

Woordkasteel

Meer weten...

TV & Film 7+ JR

Rien's Planeet

Rien's Planeet

Rien's Planeet

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren