Productie-detail

AvaStars Live

AvaStars Live

Website VANAF 9 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
130 waarderingen

Maak je eigen Avastar aan en speel spelletjes tegen andere Avastars.

Beschrijving inhoud

"Avastars" is een website die gekoppeld is aan het programma Avastars. Dit programma was tot eind april dagelijks te zien op de AVRO. Tijdens de uitzending kon er op de website mee worden gedaan met een quiz of worden gechat met de studio. Het programma is nu afgelopen, de site bestaat nog wel. Bezoekers moeten er een profiel aan maken om de meeste activiteiten op de site te kunnen doen. Er kan een eigen Avastar gemaakt worden en daarmee worden de quizzen en games gespeeld. Doet de bezoeker het erg goed, dan kan hij voor de TV show worden uitgenodigd.

Op de site kan er een spel gespeeld worden tegen andere online gebruikers (hiervoor moet wel eerst ingelogd worden) of alleen tegen de klok. Ook zijn er acht andere spellen te spelen. Alle spellen zijn niet gewelddadig. Er zijn geen banners of ander soort reclame te vinden op de site. Er is een gedeelte waar gechat kan worden, alle berichten worden door de redactie bekeken en waar nodig van de website afgehaald. Bezoekers kunnen elke twee weken meespelen met een prijsvraagquiz. De site is geïntegreerd in de site van de AVRO en bezoekers kunnen dus vrij navigeren naar de webshop of de pagina’s van andere (volwassen) tv-programma’s.

Leeftijdsadvies

De website is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. Kinderen vanaf die leeftijd raken steeds sterker gericht op kinderen van hun eigen leeftijd en onderhouden meerdere vriendschappen. Ze kunnen op de site chatten en nieuwe vrienden maken. Dat er op de site makkelijk naar andere onderdelen van de AVROsite gesurft kan worden, is een andere reden waarom "Avastars" geschikt is vanaf 9 jaar.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 9+ JR

BZT Show

BZT Show

BZT Show

Meer weten...

TV & Film 9+ JR

Who's in Who's out

Who's in Who's out

Who's in Who's out

Meer weten...

Game 9+ JR

Efteling - Raveleijn

Efteling - Raveleijn

Efteling - Raveleijn

Meer weten...