Productie-detail

Disney Junior

Disney Junior

Website VANAF 3 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
98 waarderingen

Ga mee op reis met Flitta de Libelle, werk mee aan het bouwproject van Handy Manny, speel telspelletjes in Mickey?s Mouse Clubhuis, en schilder en knutsel met Winnie de Poeh.

Beschrijving inhoud

Op de website van Playhouse Disney wordt de bezoeker door Flitta de Libelle meegenomen op reis. Er valt van alles te ontdekken. Met haar hulp kunnen kinderen verschillende karakters verkennen en spelletjes doen, maar via de buttons bovenin de website kunnen ze ook direct naar de spelletjes. Deze buttons worden auditief ondersteund.

Bij de spellen zelf is vaak geen auditieve ondersteuning waardoor het spelen van een spel lastig zelfstandig te doen is. Hier is ondersteuning van de ouder nodig. De teksten zijn met een klein lettertype geschreven. Er is onder andere een telspelletje in Mickey’s Mouse Clubhuis, een behendigheidspelletje met Handy Manny, kleuren met Kleine Einsteins en een puzzelspel met Winnie de Poeh. De spelletjes duren niet lang en hebben vaak verschillende moeilijkheidniveaus. Kinderen moeten al goed kleuren en vormen kunnen herkennen, kunnen tellen en puzzelen om de spellen te kunnen spelen. De website is daarom geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Leeftijdsadvies

De website wordt niet als 1 omgeving gepresenteerd waardoor je als bezoeker gemakkelijk op een andere website terecht kunt komen. Ook bevat de website reclame (onderaan de pagina), dit zijn soms ook aankondigingen van eigen programma’s die voor een oudere leeftijd geschikt zijn dan de doelgroep van Playhouse Disney.

Jullie mening

Ook leuk

Boek 3+ JR

Vrolijk

Vrolijk

Vrolijk

Meer weten...

Boek 3+ JR

Regen

Regen

Boek 3-6 JR

we hebben er een geitje bij

we hebben er een geitje bij

we hebben er een geitje bij

Meer weten...