Vijf tips voor de sporters in huis

Rondslingerende sportkleren, eindeloos balletjes trappen en op zondag met het bord op schoot om samen met papa of mama naar een wedstrijd te kijken (als ze zelf niet hoeven te spelen)... Komt het herkenbaar voor? Dan kunnen we je feliciteren! Fijn toch, sportieve kinderen in huis?! Ook voor hen hebben we vijf leuke cadeaus op een rij gezet! 


# Het dierenelftal van Milan van Gerard van Gemert (2013)
Milan is jarig en neemt zijn voetbalvrienden mee naar de dierentuin. Stel je voor dat de dieren konden voetballen ... Wat voor speler zou de leeuw, de olifant, de kangoeroe dan zijn? Het boek is geschikt voor jonge voetballiefhebbers vanaf 5 jaar en is het vierde deel uit de serie ‘De Voetbalbengels’.
Meer informatie: Klik hier!  

Extra tip: Ook leuk om erbij te doen: een mooie voetbal (stap je lokale sportzaak binnen!) of voetbaloutfit.

# Het PaardenpraatTV Doeboek 
Het Paardenpraat TV Doeboek is samengesteld door Britt Dekker en Esra de Ruiter (2017). In dit doeboek nemen Britt en Esra je mee achter de schermen van PaardenpraatTV op YouTube, krijg je tips, lees je verhalen over de leukste ponykampen en kun je creatief aan de slag. Het doeboek is voor kinderen vanaf circa 10 jaar en heeft ook prachtige paardenposters, foto’s van Britt en Esra en hun paarden, kleurplaten, testjes en puzzels.
Meer informatie of direct bestellen: klik hier!  

# Mooie sportieve outfit voor je pop (met opstrijknummers!)
Geef niet alleen een sportoutfit aan je kind, maar geef ook eens een sportief outfit voor zijn / haar pop! Samen sporten is immers nóg leuker!
Meer informatie of direct bestellen: klik hier.  

# Dartboard
Een dartbord nodigt uit om samen een spelletje te spelen, te rekenen en een wedstrijdje te doen!
Meer informatie of direct bestellen: klik hier.

# Tafeltennis set
Is er een leuke speeltuin bij jullie in de buurt? Grote kans dat er ook een tafeltennistafel staat. Ga samen de strijd aan met deze tafeltennis set!

Meer inspiratie en tips?
Omdat we voorstander zijn van ruimte voor (voor-) lezen, kijken, luisteren, spelen en doen met én zonder scherm geven we naast deze cadeautips natuurlijk ook graag wat tips om te lezen, kijken, luisteren spelen en doen de komende weken. Dus vergeet je vooral niet aan te melden voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan maandag 25 november een complete lijst met tips. Daarnaast ontvang je dan een maandelijkse prikkel!

Onze nieuwsbrief ontvangen?  Klik hier!