Vijf tips voor kleine kunstenaars

20 november 2019 


Kleien, verven, tekenen, knutselen… steek je hand op als jouw kind ook zo’n grote creatieveling is! En lees snel verder, want we hebben weer een paar leuke cadeautips voor je! Doe er je voordeel mee! 

# Houten tekendoos
Wat dacht je van een mooie houten tekendoos of bijzondere etui gevuld met penselen, (kleur)potloden, gum, inkt, waskrijtjes en andere creatieve benodigdheden? Wij vonden deze bij Dille & Kamille! Onze tip? Vul de tekendoos vast met deze Teckel waskrijtjes. Ze zijn toch te schattig voor woorden? 

# Knutselen met vingerafdrukken
Dit boek staat vol leuke ideeën! Bekijk het samen en ga aan de slag!
Meer informatie: klik hier

# Van Gogh Houten puzzel De slaapkamer
Tekenen als Van Gogh? Dat is een uitdaging! Maar met een puzzel kan je kleine kunstenaar van circa 4 jaar in elk geval al een Van Gogh maken!
Meer informatie of direct bestellen: klik hier!

# Een schildersezel
Wil je je kind uitdagen om zich met verf uit te leven? Geef hem of haar dan echt de gelegenheid. Je hebt vast al een schildersdoek gebruikt om een mooi kunstwerk op te maken. Door een schildersezel zoals deze te geven wordt het helemaal leuk! 

# Rijksmuseum Familiegids 
Geef je achtjarige kunstenaar in de dop een Rijksmuseum familiegids cadeau en ga samen (en mét de familiegids in de hand) op pad in het Rijksmuseum. Neem bijvoorbeeld de familiegids 1600 – 1700. Een belangrijke eeuw vol verhalen. De familiegids bevat twee unieke routes van 45 minuten met verhalen en opdrachten over onder andere Rembrandt, Vermeer en Willem van Oranje. Er zijn vier  familiegidsen verkrijgbaar:

* 1400 - 1600 - De tijd van Volksverhalen en mythes

* 1600 - 1700 - De tijd van Rembrandt en Vermeer

* 1700 - 1800 - De tijd van verzamelingen en versieringen

* 1800 - 1900 - Van Napoleon tot Van Gogh.  

Meer informatie of direct bestellen: klik hier


Meer inspiratie en tips?
Omdat we voorstander zijn van ruimte voor (voor-) lezen, kijken, luisteren, spelen en doen met én zonder scherm geven we naast deze cadeautips natuurlijk ook graag wat tips om te lezen, kijken, luisteren spelen en doen de komende weken. Dus vergeet je vooral niet aan te melden voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan maandag 25 november een complete lijst met tips. Daarnaast ontvang je dan een maandelijkse prikkel!

Onze nieuwsbrief ontvangen?  

Klik hier!