Vijf tips voor de ruimtevaarders  

22 november 2019


Is je kind idolaat van de sterren en wil hij of zij het liefst morgen naar Mars of de maan? Lees dan zeker even verder, want voor deze toekomstige astronauten hebben wij de vijf leukste cadeaus bij elkaar gezocht...   


# Boek André het astronautje door André Kuipers (2012)
Kleine André en zijn onafscheidelijke vriendje Muis houden van de maan. Ze willen weten waarvan de maan eigenlijk is gemaakt. Met een oude raket en in een heus ruimtepak vliegen ze ernaartoe! Een heerlijk prentenboek voor kinderen die ook zo van de maan houden!
Meer informatie: klik hier!  

# Ruimtepak
Zonder ruimtepak ben je nergens op reis... Je kunt natuurlijk zelf aan de slag om een pak te maken, maar heb je twee linkerhanden? Geen nood! Gelukkig zijn er inmiddels vele varianten beschikbaar voor kleine en grote ruimtevaarders. Neem bijvoorbeeld hier een kijkje voor een zeer breed assortiment! 

# MakeDo set
Een ruimtevaarder heeft een raket of ruimteschip nodig. Prikkel de fantasie en daag je kind uit er een zelf te maken van... karton! Deze set van Make Do gaat jullie zeker helpen.
Kijk op de site voor meer inspiratie: klik hier.  

# Bresser Junior Science Projector Nachtlamp
Dit vinden we wel een heel bijzonder nachtlampje en zeer geschikt voor astronauten in de dop. Met Bresser Junior Science Projector Nachtlamp, projecteer je de mooiste sterrenhemel en andere afbeeldingen uit de ruimte en ruimtevaart op muren of het plafond.
Meer  informatie of direct bestellen: klik hier

# Knutselset Space Ufo
Op zoek naar een klein cadeautje voor een creatieve ruimtevaarder? Kijk dan eens naar knutselsetjes. Deze vonden we erg leuk! Bouw je eigen ufo met foamklei. Een leuk cadeau voor in de schoen of in de zak!
Meer informatie of direct bestellen: klik hier

Meer inspiratie en tips?
Natuurlijk is deze lijst niet volledig. We vonden nog meer leuke cadeaus... en omdat we voorstander zijn van ruimte voor (voor-) lezen, kijken, luisteren, spelen en doen met én zonder scherm geven we jullie naast deze cadeautips natuurlijk ook graag tips om (voor) te lezen, kijken, luisteren spelen en doen de komende weken. Dus vergeet je vooral niet aan te melden voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan maandag 25 november in elk geval een complete lijst met tips. Daarnaast benm je gegarandeerd van een maandelijkse prikkel!

Onze nieuwsbrief ontvangen?  

Klik hier!